Fő támogatónk:
14 év 133,7 millió Ft támogatás 328 intézménynek
Hírek
<< vissza a hírekhez

Megjelent 26. pályázati kiírásunk2023. 01. 26.

A Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy segítse a gyermekek fejlődését és gyógyulását szolgáló eszközök, gépek, berendezések beszerzését. Az alapítvány az elmúlt évek alatt összesen több mint 117 millió forinttal támogatott 300 intézményt.

Az alapítvány elsődleges bevételi forrását a Victoria irodaszerek márkatulajdonosa, a Corwell Kft. biztosítja a Victoria irodaszerek magyarországi értékesítéséből származó bevételéből.

Jelen pályázat keretében az alapítvány egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt a kiválasztott kórházak, intézmények részére a megelőzést, gyógyítást, gondozást, rehabilitációt szolgáló vagy ápolási, gondozási körülményeket javító eszköz, gép, berendezés megvásárlására.

A pályázaton részt vehetnek a köz érdekében tevékenykedő gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények, legyenek azok bármilyen jellegű és bármilyen fenntartású intézmények. Pályázhatnak továbbá általános kórházak, feltétel azonban, hogy a megpályázandó összeg kizárólag a kórház gyermekosztályán használandó gép, berendezés vagy eszköz vásárlására fordítható.

Minden pályázó legfeljebb egy pályázati anyagot nyújthat be maximum bruttó 2 millió Ft összegig.

Pályázni és a pályázattal kapcsolatos részleteket megtekinteni a „Pályázati kiírások” menüpontban az „Aktuális pályázati kiírásunk” lenyíló menü alatt lehet.

Amennyiben a jövőben is szeretne értesülni az alapítvánnyal és a pályázatokkal kapcsolatos hírekről, mindenképpen kövesse Facebook oldalunkat és iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kísérje figyelemmel az Alapítvány tevékenységét Facebook oldalunkon,
 ahonnan első kézből értesülhet a pályázati kiírásokról, átadásokról és programjainkról!

A felhőtlen mosolyokért dolgozunk

Mi lennénk a legboldogabbak, ha minden rászoruló arcára mosolyt varázsolhatnánk, azonban mint minden alapítványnak, a mi működésünknek is megvannak a maga keretei.

Az elmúlt időszakban sok magánszemély fordult hozzánk segítségért, ám alapítványunk kizárólag gyermekkórházak, gyermekgondozó és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények által benyújtott pályázatok útján tud adományokat eljuttatni a segítségre szorulókhoz.

Köszönjük a megértést.

Bízunk benne, hogy munkánkkal továbbra is sok gyermek mosolyához járulhatunk hozzá.

Hogyan segíthetek?

A befizetett adója egy százalékáról rendelkező nyilatkozatában jelölje meg Alapítványunkat, mint támogatott intézményt!

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány adószáma: 18022933-1-13

Vásároljon VICTORIA irodaszert, melyek értékesítéséből befolyó bevétel meghatározott részét az Alapítvány kapja!

Adományozzon tetszőleges összeget Alapítványunknak, melyről igazolást állítunk ki, hogy adókedvezményét érvényesíthesse!

Számlaszámunk: 12001008 - 01778979 – 00100007