Fő támogatónk:
12 év 110 millió Ft támogatás 270 intézménynek

Az Alapítvány nemes céljainak megvalósításában magánszemélyként, cégként, intézményként, civil szervezetként, bel- és külföldi adományozóként is segíthet, támogathatja gyermekek eredményes gyógyulását.

Alapítványunk örömmel vesz minden pénzbeli és az alapítvány céljaihoz illeszkedő tárgyi felajánlást. Adományáról az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk igazolást ad, melynek alapján az aktuális adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.

Pénzbeli hozzájárulását a Budapest Banknál vezetett 10102244-03358000-01003009 számlára tudja teljesíteni.

Megtisztelő segítségét előre is köszönjük!

Itt tekintheti meg eddig beérkezett felajánlásainkat. >>

Kísérje figyelemmel az Alapítvány tevékenységét Facebook oldalunkon, ahonnan első kézből értesülhet a pályázati kiírásokról, átadásokról és programjainkról!

A felhőtlen mosolyokért dolgozunk

Mi lennénk a legboldogabbak, ha minden rászoruló arcára mosolyt varázsolhatnánk, azonban mint minden alapítványnak, a mi működésünknek is megvannak a maga keretei.

Az elmúlt időszakban sok magánszemély fordult hozzánk segítségért, ám alapítványunk kizárólag gyermekkórházak, gyermekgondozó és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények által benyújtott pályázatok útján tud adományokat eljuttatni a segítségre szorulókhoz.

Köszönjük a megértést.

Bízunk benne, hogy munkánkkal továbbra is sok gyermek mosolyához járulhatunk hozzá.