Küldetésünk

A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célja a köz érdekében álló gyermekkórházak, gyermekgondozó intézmények, hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények – beleértve a fogyatékos gyerekek gondozására szakosodott intézményeket is – segítése, anyagi támogatása, infrastruktúrájának fejlesztése.

A Victoria irodaszer márka tulajdonosaként eddig is részt vállaltunk egy jobb, élhetőbb környezet kialakításában természetbarát és újra feldolgozott termékek forgalmazásával, valamint a helyben gyártott irodaszerek előnyben részesítésével. Talán ennek is köszönhető a márka ismertsége és közkedveltsége a magyar piacon.

Most azonban a  VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány létrehozásával minden eddiginél nagyobb lehetőség kínálkozik arra, hogy hozzájáruljunk a környezetünkben élők egy jól körülhatárolható csoportjának boldogulásához, életminőségének javításához.

 

Feltett szándékunk, hogy a Victoria termékek népszerűségét felhasználva segítséget nyújtunk sok-sok rászoruló gyermek testi-lelki egészségének visszaadásához.

Ezúton is tisztelettel megköszönjük, hogy a Victoria termékek használatával Ön is hozzájárul alapítványunk célkitűzéseinek megvalósításához.

 

Wittmann Róbert és Bartucz György

                        alapítók


Kísérje figyelemmel az Alapítvány tevékenységét Facebook oldalunkon, ahonnan első kézből értesülhet a pályázati kiírásokról, átadásokról és programjainkról!